Wenspot maken

Wenspot maken

Maak je eigen wenspot. Wens voor jezelf of voor een ander. Voor je bezig gaat luister eerst de wensmeditatie uit de app.

Reminder map om op te hangen

Reminder map om op te hangen

De Reminder map laat in een oogopslag zien welke techniek je kan toepassen bij overprikkeling, piekeren en angst om te ontspannen. Als je kind last heeft van overprikkeling, piekeren en angst dat weer de nachtrust belemmerd dan heb je echt wat aan de Reminder map.

Slaaapie Dagboek

Slaaapie Dagboek

Slaaapie dagboek om extra stil te staan bij de mooie dingen uit je leven Met het Slaaapie dagboek breng je de focus van elke dag op wat leuk was en positief.

Tukkie het sterretje van de kriebelverhalen

Tukkie het sterretje van de kriebelverhalen

Tukkie is een ondeugend maar lief sterretje. Luister het kriebelverhaal van de peuters en kleuters en laat je kindje Tukkie mooi versieren of inkleuren. Door met het onderwerp of thema bezig te zijn van de meditatie of het kriebelverhaal werkt dit door bij het kind. Er ontstaat een positieve associatie met ontspannen en slapen.

Slaaapie kids Smart podcast #7 challenge

Slaaapie kids Smart podcast #7 challenge

Slaaapie kids Smart podcast challenge. Print deze bladen uit en hang ze op een plek zodat je de zinnen elke dag hard op tegen jezelf kan zeggen. Luister eerst de Slaaapie kids Smart podcast. Die kan je vinden in de Slaaapie app of luisteren via iTunes of Spotify.

Je bent je eigen lievelingsdier

Je bent je eigen lievelingsdier

Wat kan je opnoemen van of over jezelf wat je fantastisch vindt? We staan te weinig stil bij hoe geweldig we zijn. Volwassenen maar ook kinderen. Zelfvertrouwen hangt nauw samen met zelfliefde. Schrijf elke dag iets op wat je geweldig van jezelf vindt of vond gaan. Je kan dit doen met opstaan of naar bed gaan. Met dit knutselblad kan je dat makkelijk doen. Download en print het blad uit en hang het boven je bed of in de slaapkamer of op een plek waar je vaak langsloopt. Zo blijf je jezelf herinneren aan hoe fantastisch je eigenlijk bent!!

Wat groeit en woont er in de Magische tuin?

Wat groeit en woont er in de Magische tuin?

Heb je de "Toverpyjama en de magische tuin" al geluisterd? Als je goed oplet zie je wonderlijke dieren die leven in de achtertuin, in het park, bos of bij de planten op het balkon. Wees lief voor de planten en dieren.

Speel het Slaaapie spel

Speel het Slaaapie spel

Leuk Slaaapie spel. Wie heeft als eerste 3 op een rij? Vraag je favoriete persoon om dit gezellige Slaaapie spel te spelen.

Teken je eigen toverpyjama!

Teken je eigen toverpyjama!

De toverpyjama uit de Slaaapie meditaties. Teken, plak of kleur jouw eigen toverpyjama. Slaaapie fanz kennen de toverpyjama natuurlijk al uit de slaapmeditaties.