Wie zijn wij?


Mijn naam is Bo en ik ben moeder van een dochter van 17 en een zoon van 12 jaar.

Ik ben, naast ondernemer in de watersport, yoga-,kinderyoga docent en kindercoach.

Tijdens de jongste jaren van mijn kinderen liepen wij vaak tegen slapeloze nachten aan, soms tegen wanhoop toe. Voorlezen was een van de dingen waar onze kinderen goed op reageerden.

In 2020 ben ik samen met mijn zakenpartner een yogastudio gestart House of Soulz en meditatie is een van de vaste onderdelen. Ik kreeg veel complimenten over de visualisaties/meditaties die ik  zelf schrijf en over mijn stemgeluid.

Dit was de reden dat ik voor mijn zoon meditaties begon te schrijven.

Tijdens deze periode hoorde ik in mijn omgeving veel ouders praten over de problemen die zij hebben met het naar bed brengen van hun kinderen.

Ik ben mijn meditaties toen gaan delen met deze ouders.

De meeste kinderen vinden de ‘verhaaltjes’ enorm leuk, belangrijker, zij worden meer ontspannen en vallen in slaap. Ik kreeg toen een idee. 

Ik ben gaan schrijven, gaan opnemen, gaan editen en gaan bouwen en in september 2022 was daar de Slaaapie kindermeditatie app.

De app bestaat uit verschillende meditaties die kinderen alleen of samen met hun ouders kunnen luisteren.

Slaapyoga heb ik toegevoegd omdat niet ieder kind meteen de rust heeft om zich over te geven aan een meditatie. De combinatie van een verhaal en yogahoudingen geeft rust zodat de 2e stap een meditatie zou kunnen zijn. 

Wij van Slaaapie willen kinderen helpen lekkerder in hun vel te zitten. Kinderen krijgen de hele dag door indrukken en door het gebruik van de schermen nog meer waardoor de hersenen overuren draaien. Kinderen hebben moeite met slapen, zijn onderzeker, kijken tegen spannende dingen op.  Met de Slaaapie app brengen we rust in de hersenen, leren zij zich te focussen en zien zij dat ze veel meer kunnen dan ze ooit voor ogen hadden.

Kinderen zijn heel bijzonder en hun bewustijn is nog niet verstompt. Waar grote mensen hun kracht in zichzelf zijn verloren bezitten kinderen die nog wel. 

Fantasie en geloof in jezelf is een waardevol goed en dat is je kind ook.

Met de meditaties wordt het belang van gedachtenkracht onder de aandacht gebracht,  zullen de slaapmeditaties angst verminderen en vertrouwen in het kind vergroten. Door de fantasie aan te spreken stimuleren we inzicht en worden kinderen meer probleem oplossend gericht.

Onze rustgevende meditatie muziek kan je altijd afspelen om de gemoederen te sussen en onze binaural muziek is ideaal als er gefocust moet worden bij het huiswerk bijvoorbeeld. Ook baby's reageren goed op onze muziek. 

Overigens zijn onze meditaties voor kinderen tot 100+ en ouder.. 😉

Veel luister en kijk plezier,

Bo & Slaaapie